Lojalti Aplikacija za Pametne telefone

Lojalti Sistem>Lojalti Aplikacija za Pametne telefone

Zašto Lojalti Sistem?

Zato što ga podržava i Iphone i Android. Vaši klijenti mogu preuzeti aplikaciju besplatno i mogu aktivirati njihov nalog.

Sada će oni moći u svakom momentu da proveravaju stanje na svojim karticama kao i korisničke podatke.

Aplikacija prikazuje bar kod koji može biti skeniran u vašoj radnji. Aplikacija može da se koristi zajedno sa bar kodom koji je na kartici.

Ova nova mogućnost pametnih telefona nudi mnoga rešenja koja vam štede dodatne troškove. Aplikacija je besplatna i za svakog potrošača koji vrši transakciju u vašoj radnji na svom pametnom telefonu. Oni će vam platiti veoma mali iznos za korišćenje aplikacije. Vas će to koštati mnogo manje nego sama PVC kartica. Pri tom vi nama ne plaćate ništa za  korišćenje ovog sistema odnosno protok transakcija kroz aplikaciju.

Aplikacija za pametne telefone radu u kombinaciji sa Lojalti Transact , najmodernijim online Lojalti programom, koji je vrlo pogodan za tač skirn monitore i tablet računare. Sistem nudi sve mogućnosti u online Lojalti Sistemu, kompletan informacioni sistem, uključujući i izveštavanje i moćne marketinške alate, registracione obrasce na vašem sajtu i još mnogo toga.

Za više informacija kontaktirajte naš Lojalti tim.

Demo verzija vam je dostupna!!!

Preuzmite Lojalti aplikaciju kroz Iphone store ili Android Marekt.

Holandski demo projekat vam je na raspolaganju.

Više demo projekata na šest svetskih jezika biće vam uskoro dostupno.

Koristite ove podatke da biste se prijavili:

Code: 376 140 604 689 71
Card number: 120012
sren