Mobilni Lojalti Sistem

Lojalti Sistem>Mobilni Lojalti Sistem

Zajednički Lojalti sistem:

 • Klijenti dobijaju ručne terminale u potpunosti prilagodjene željenom metodom obracuna, na primer 1 euro = 1 poen
 • Potrošači mogu da koriste jednu karticu za sve prodavnice u lancu
 • Periodično slanje u centralnu bazu podataka
 • Centralna administracija vodi se kroz web aplikaciju Lojalti Menadžer
 • Obračunski modul je uključen,  za medjusobne učesnike u lancu
 • Mogućnost izvršenja ciljnih akcija i slanja neograničenog broja besplatnih biltena
 • Provera stanja može se vršiti preko centralnog web sajta ili na sajtu prodavnica učesnika u lancu (opciono)
 • Prodavnice učesnice imaju pristup svojim potrošačima i njihovim transakcijama
 • Ovo je potvrdjena formula koja se uspešno koristi već godinama u mnogim trgovačkim lancima
 • Lojalti group pruža stručnu podršku za konfigurisanje sistema u skladu sa vašim potrebama i željama.

Ovo je ono što vi dobijate:

 • Pametni terminali
 • Čip kartice štampane prema vašem dizajnu
 • Pristup web aplikaciji Lojalti Menadžer
 • Vaša baza podataka na Lojalti web server
 • Online administracija i izveštavanje sa bilo koje lokacije gde postoji internet konekcija
 • Provera stanja za korisnike kartica na vašem web sajtu
 • Mogućnost besplatnog slanja neograničenog broja biltena vašim potrošačima
 • Obrazac za registraciju vaših potrošača
 • Lojalti saveti prilagodjeni vašim potrebama
 • Terminali prilagodjeni vašim potrebama obračuna
 • Dokumentacija, servis i podrška
 • Vaši klijenti dobijaju njihovu ličnu čip karticu sa kojom mogu da uštede. Kartice su dizajnirane sa vašim logoom i/ili u vašem željenom stilu. Prilikom izdavanja kartice vi ćete dati obrazac za registrovanje vašem potrošaču (besplatno). Vaši potrošači mogu da uštede u visini popusta, da dobiju besplatne proizvode,  da imaju pravo na akciju ili nešto slično što vi budete odredili
 • Lojalti poeni (ili iznos) mogu se rezervisati pomoću bezičnih terminal, kartica se ne može nikad popuniti i traje godinama. Terminal koji je prilagodjen vašim potrebama može se koristiti odmah posle prijema ili isporuke poena ili na tržištu.
 • Sve transakcije su sačuvane u terminal, tako da vam kompjuter, internet ili telefonska veza nije potrebna za izvršenje transakcije.
 • Nije potrebno da imate internet konekciju u vašoj radnji ili kompaniji. Periodično (na primer jednom nedeljno) možete da povežete terminal sa računarom i preko internet (na bilo kojoj lokaciji) pošaljete sve transakcije u bazu podataka na Lojalti web server.
 • Imate pristup Lojalti Menadzer web aplikaciji sa bilo koje lokacije širom sveta samo ako uspostavite internet konekciju. Unesite svoje potrošace (koji imaju lojalti kartice), analizirajte rezultate prodaje ili pošaljite mejl. Imate pristup sistemu i mnoge mogućnosti: pravljenje izveštaja, statistika i izvršavanje ciljnih akcija. Pročitajte za više informacija…
 • Ovaj system nudi mnoga resenja za zajednicki Lojalti Sistem. Kroz primenu Lojalti web aplikacije, menadzmenta organizacije, terminala I korisnika kartica transakcije se veoma lako izvrsavaju. Procitajte za vise informacija…
 • Ako imate web sajt, nudimo vam mogućnost da se korisnici vaših kartica uloguju i provere svoje stanje na kartici. Kliknite ovde za primer…
 • Web aplikacija Lojalti Pošta Menadzer omogućava vam da pošaljete biltene vašim potrošačima po vašem utvrdjenom rasporedu. Ova opcija je u potpunosti besplatna!
 • Uvek dobijate test karticu ( dizajniranu po vašem izboru). Kada prihvatite test karitcu možete početi u roku od nekoliko dana ( ako je u pitanju 1000 kartica ili više onda je rok 2 nedelje).Lojalti concept nudi nove mogućnosti za poboljšanje vaših ukupnih rezultata. Visoka efikasnost uz malu investiciju. Možete imati pristup celokupnom Lojalti sistemu za manje od 19 eura mesečno! 

spaarkaart

Potrošačka kartica

Potrošačka kartica je kartica sa čip tehnologijom (SLE5542) koja će trajati dug niz godina optimalno obezbedjena od prevara i oštećenja. Kartica može biti štampana sa jedne ili sa obe strane. Kliknite ovde za pregled troškova čip kartica.

Naš savet je da izdate malu količinu kartica i date neke besplatne poene prilikom registracije svojih potrošača kako bi korisnik kartice odmah video efekat našeg sistema.

Ovakvim pristupom vašim potošačima, koje vas ništa ne košta, bićete nagradjeni ozbiljnom lojalnošću.

Čip skladišti sledeće (sifrovane) podatke:

 • Kod projekta (kartica važi samo za terminale sa istim kodom)
 • Broj kartice (odštampan na kartici)
 • Staro stanje
 • Novo stanje
 • Nekoliko kontrolnih podataka  (i.a provera sume)

Pored broja kartice, možemo odštampati kontrolni broj. Ovo omogućava vašem potrošaču da se registruje na vašem web sajtu. Vi ćete dobiti jedan HTML koji jednostavno možete da dodate u izvorni kod jednog od vaših web sajtova. Ovo će prikazati ekran registracije i prijave na vašem sajtu.

 

Siemens SLE5542 čip je obezbedjen PSC (uporediv sa PIN kodom), tako da niko bez odobrenja ne može da promeni podatke na čipu. Čip postaje neupotrebljiv nakon 3 pogrešna unosa PSC-a. Ove čip kartice mogu da služe kao potrošačke kartice (lojalti kartice) isto tako i kao poklon kartice. Potrošačkim karticama vaši potrošači mogu da uštede poene ili odredjeni iznos, prema vašem utvrdjenom metodu obračuna (na primer za svaki potrošeni euro se dobija 1 poen). Vrednost na poklon karticama je uvek odredjeni iznos. Poklon kartice mogu biti ponudjene u poklon kutiji i mogu se ponovo izdavati ukoliko to želite.

 

Lojalti group poseduje nekoliko retransfer štampača, koje koristimo za štampanje čip kartica visokog kvaliteta. Obično, možemo da proizvedemo porudžbine u roku od nekoliko dana. Uz veće porudžbine (vise od 2000 kartica) koristi se offset štampa i rok je 2-3 nedelje.

Za štampanje kartica možete da nam dostavite kompletan dizajn (vidi preuzimanja sa specifikacijama). Takodje možete da nam pošaljete slike (vaš logo) i tekst i da naš dizajner napravi dizajn zasnovan na vašem stilu.

Pre štampanja uvek vam šaljemo uzorak na odobrenje.

xi-max-terminal

Xi-Max terminal

Mobilni Lojalti Sistem koristi ručni, bezični Xi-Max terminal.

Terminal je u potpunosti prilagodjen Lojalti Sistemu, osiguran od neovlačćene upotrebe, mogu biti rasporedjeni ili mobilni na tržistu.

Korisnički interfejs XiMax je izuzetno jednostavan. On se prilagodjava vašim željama i odmah je spreman za upotrebu. Sve transakcije se čuvaju u terminal tako da nema potrebe za internetom ili telefonskim priključkom za izvršenje transakcije.

Možete da se krećete kroz svaku transakciju i sve sačuvane podatke (datum, vreme, broj kartice, staro i novo stanje).

Periodično (na primer jednom nedeljno) spojite terminal sa računarom i pošaljete više od 2000 transakcija za manje od jedan minut u svoju bazu podataka na Lojalti web server.

Posle slanja podataka terminal će biti očišćen. Možete maksimalno uneti  3000 transakcija do momenta kada prenos postaje neophodan.

Terminal će vas upozoriti pre nego što dostignete maksimalan broj transakcija.

Xi-Max može da se koristi za zajedničke Lojalti Sisteme. Lojalti group nudi nekoliko rešenja kao što je automatizacija medjusobnog poravnanja izmedju organizacija učesnica.

 

Nekoliko karakteristika Xiring XiMax:

 • Ulazni podaci u poenima ili/i iznosu Većina terminal a koristi se prilikom kupoprodajne transakcije za uštedu u smislu izdavanja poena  (na primer 1 poen za svaki euro). Medjutim postoje mnoge opcije za unos i obračun poena. Mi možemo da vam pružimo više informacija na tu temu.
 • Crna lista Imate opciju da blokirate karticu (na primer nakon gubitka kartice) pomoću web aplikacije Lojalti Menadžer. Nakon slanja, terminal će pročitati crnu listu i otkriti da je kartica blokirana.
 • Skladištenje transakcija Sve transakcije se čuvaju na terminalu. Možete da se krećete kroz sve transakcije i analizirate detalje (datum, vreme, broj kartice, novo stanje). Transakcije će se obrisati sa terminal nakon što ih vi pošaljete u bazu podataka i postanu dostupne u web aplikaciji Lojalti Menadžer.
 • Lozinka i PUK kod za bezbednost Xi-Max terminal je obezbedjen lozinkom koju samo vi možete da promenite. Kada se lozinka pogrešno unese 3 puta, potrebno je uneti PUK kod. Ovaj PUK kod se menja svakog dana. PUK kod za tekući dan može da bude zahtevan od strane web aplikacije Lojalti Menadžer. Terminal može da čita samo čip kartice iz vašeg projekta. Možete krenuti sa koričćenjem terminala i bez čitanja detaljnog uputstva. Za početak potrebno je znati koristiti dva dugmenceta kojima rezervišete poene i kojim šaljete sve transakcije sa vašeg terminal.  Uz terminal dolazi i brzi vodič kao i razradjeno uputstvo sa detaljnim opisima svih funkcija.Vidi preuzimanja za dalju dokumentaciju.

Jedinstveni softver terminal

Jedinstveni program Lojalti Sistem je razradjen u okviru Lojalti group isključivo za mobilne potrebe Lojalti Sistema. Postoje neke kompanije koje nude Xi-Max terminale sa drugačijim programom. Stavili smo ove sisteme na probu i došli do zaključka da naše softversko rešenje je najbrže i najlakše za koričćenje bez ikakve sumnje. Lojalti Sistem pruža mnogo više mogućnosti sa jedinstvenim karakteristikama. Voleli bismo da vas informišemo o poredjenju sa drugim sistemima i mogućnostima koje nudimo.

Online System

Da li ste vi ili neko od učesnika u zajedničkom sistemu lojalnosti imali pristup Windows kompjuteru sa internet konekcijom (kase sa tac skrin monitorom, desktop PC, laptop ili tablet)?

Online Lojalti Sistem, koji može biti povezan sa webshopom i moge druge karakteristike je najbolji izbor za vas. Pročitajte vise o  Online Lojalti Sistemu…

loyalty-manager-web-application

Lojalti Menadžer web aplikacija

Lojalti Menadžer web aplikacija je profesionalni online informacioni sistem sa velikim mogućnostima.

Program Lojalti Menadžer vam omogućava da radite administrativne poslove kao i izveštaje. Sistem vam nudi mnoge napredne mogućnosti ali i dalje radi veoma jednostavno.

Ovo važi za sve lojalti softvere bez obzira na to koju aplikaciju ili dodatnu mogućnost odaberete, nikada ne plaćate ekstra. Isto važi i za protok informacija, korišćenje web servera ili formiranja i slanja transakcija.

Svi troškovi korišćenja programa, usluge i tehničke podrške uključeni su u mesečnu pretplatu.

Lojalti Sistem vam daje ulaz u vašu sopstvenu bazu podataka na Lojalti web serveru. Ovi podaci su podvrgnutu dnevnom beck up sistemu, što znači da ne postoji mogućnost gubitka podataka.

Lojalti group vam garantuje bezbednost podataka koje samo vi  možete koristiti.

Postoje dve osnovne varijante programa Lojalti Menadže: prva je za individualni sistem a druga za zajednički sistem. Aplikacija je dostupna bilo kom računaru sa internet konekcijom (sa ispravnim podacima za logovanje).

Lojalti Menadžer za individualne preduzetnike

Nekoliko karakteristika:

 • Ulazni i mutirani podaci korisnika
 • Povezanost brojeva kartica sa brojevima vlasnika kartica
 • Pretraživanje podataka po jednom ili više kriterijuma
 • Provera transakcionih podataka
 • Obimno izveštavanje (Excel)
 • Povezivanje sa bazom podataka poštanskih brojeva, u cilju proširenja informacija (poštanski broj, kućni broj)
 • Dodatna polja imaju svrhu unosa podataka koji se koriste za dalja pretraživanja
 • Napravite filtere (jednostavni ili složeni sa više kriterijuma)za definisanje ciljeva. Filteri mogu da se čuvaju i primenjuju za ciljno slanje biltena sa specijalnim ponudama.
 • Sve liste imaju mogućnost podešavanja kolona (po nalogu korisnika)
 • Statistika i nekoliko marketinških alata za izveštavanje, analizu i poboljšanje kompanijskih rezultata

 

U slučaju da već imate bazu kupaca tada postoji mogućnost unosa iste direktno u aplikaciju. Registrovane aplikacije se direktno prikazuju u aplikaciji.

U slučaju da je broj kartice povezan sa klijentom (jednokratno), podaci potrošača će automatski biti prikazani sa transakcijama. Izveštaj može se slati emailom pritiskom na dugme. Za par sekundi isti ćete i sami dobiti.

 

Ukoliko imate vaš sopstveni web sajt, nudimo vašim potrošačima mogućnost da se uloguju u svoj  nalog (ulaz: poštanski broj, kućni broj i broj kartice) što dalje omogućava proveru trenutnog stanja. Kliknite ovde za primer.

 

Lojalti Menadžer za zajedničke sisteme

Zajednički Lojalti Sistem je kreiran za potrošačka udruženja, lance prodavnica i kompanije koje imaju više objekata.  Tu se javlja više učesnika i čip kartice će se koristiti na različitim lokacijama. Lojalti web aplikacija za Zajednički Lojalti Sistem sadrži funkcije Idividualnog Lojalti Sistema (gore navedenog) isto kao i tri nivoa:

 1. Administrator: pristup svim podacima u upravljanju organizacijama koje učestvuju, terminalima i potrošačima
 2. Učesnik: pristup (opciono administracija) podacima potrošača i registrovanim transakcijama
 3. Potrošač (korisnik kartice): pristup tekućem stanju (opciono) i sopstvenim transakcijama (opciono)

Administrator može (u skladu sa funkcijama opisanim u Inidvidualnom Lojalti Sistemu):

 • Ulaz i mutirati u organizacije učesnice
 • Povezivanje terminala organizacija
 • Pristup svim podacima (organizacije učesnice, terminali, potrošači, transakcije)

 

U slučaju međusobnog poravnjenja između učesnika, sve transakcije za obračun se mogu  automatski slati. Administrator će primiti i mesečni pregled (Excel tabelu) kao i mesečni obračun za svaku organizaciju učesnicu i specifikaciju za svakog učesnika sa relevantnim transakcijama. Obračunski modul web aplikacije se prikazuje na svakom pregledu sa poslatim podacima.

 

loyalty-mail-manager

Pošta Lojalti Menadžer web aplikacija

Pošta Lojalti Menadžer web aplikacija je moćan marketinški alat za projektovanje i upravljanje email kampanjama i slanje velikog broja biltena. Besplatno!

 • Neograničeno slanje biltena po željenom rasporedu
 • Upload i ulaz slika
 • Personalizacija biltena (pozdravni, tekući bilansi i mnogi drugi)
 • Napravite mejlove za čestitanje rođendana (isto tako mogu biti personalizovani). Ovaj rođendanski mail automatski će se slati klijentima na dan njihovog rođendana. Možete da odluči te da li će te slati na dan rođendana ili 7 dana unapred.
 • Ubacite automatsku vezu opoziv
 • Ciljni odabir (svi klijenti ili jedan od njih)
 • Izaberite datum slanja biltena
 • Pošaljite test slanja biltena na unapred određenu adresu
 • Pošaljite neograničen broj besplatnih biltena određenog datuma (između 7 h i 8h)
 • Obimno izveštavanje o poslatim, primljenim, otvorenim biltenima i korišćenju linka
 • Otkrivanje i eliminacija nevažećih adresa, nevažećih mejlova i dupliranih evidencija

Dodatni softver i dodaci

Pripejd kartice takođe predstavljaju vrednost u određenom iznosu. Potrošač uvek može da nadogradi (dopuni) svoju karticu.

Lojalti provera stanja

Provera stanja omogućava svojim klijentima da vide podatke sa kartice na svom web sajtu. Dodavanjem jedne linije HTML koda u izvor vašeg web sajta, vi možete integrisati sistem prijave na web sajt. To je jedna od mnogih jedinstvenih karakteristika Lojalti group koje možemo da ponudimo.

Pogledajte ovde za više informacija i primera.

Obrazac za Lojalti

U slučaju da želite da se vaši klijenti registruju sami vi možete da postavite obrazac za registraciju na vaš web sajt. Dodavanjem jedne linije HTML koda u izvor vašeg web sajta, možete integrisati obrazac za registraciju na sajt. Registracija se ostvaruje posredstvom broja kartice i kontrolnog broja koji je odštampan na kartici.

Obrazac za prijavu biltena

Takođe možete postaviti obrazac za prijavu biltena (kao što je opisano u tekstu gore) na svom sajtu. Ulazni podaci se obrađuju direktno u bazi podataka na Lojalti web serveru i na mejling listi Pošta Lojalti Menadžer.

Koncept Lojalti Sistema nudi vam nove šanse za poboljšanje poslovnih rezultata.

Najveća efikasnost uz minimalnu investiciju.

Možete imati kompletan Online Lojalti Sistem za manje od 15 eura mesečno!

Uvek ćete dobiti test karticu (sa vašim dizajnom ili našim dizajnerskim rešenjem i vašim logom). Jednom kada prihvatite test karticu, možete početi u roku od nekoliko dana (za narudžbine od 1000 kartica ili više treba oko 2 nedelje).

Naš lojalti tim uvek sledi vašu organizaciju!

Koncept Lojalti Sistema teži ka realizaciji vaših ciljeva, potreba i želja.

Nudimo rešenja prilagođena vašim potrebama uz korišćenje najnaprednijih aplikacija.

Mi smo direktan ponuđač  i snabdevač terminala, karticama kao i softverskih rešenja.

Razlikujemo se od drugih dobavljača po kvalitetu i pristupačnim cenama.

Da li želite da saznate nešto više o našem Lojalti Sistemu?

Pozovite nas na +381 11 291 0908, +381 64 380 5422 ili nam pošaljite email na info@lojalti.rs i našem Lojalti timu biće izuzetno zadovoljstvo da odgovori na vaša pitanja.

 

Naš lojalti tim pokušava da svima pomogne koliko je to moguće a zauzvrat dobija pozitivne signale zadovoljstva svojih klijenata.  Bice nam zadovoljstvo da vas posetimo i demonstriramo Lojalti Sistem kao i da podelimo iskustva drugih kompanija iz vaše branše koje koriste naš Lojalti Sistem.

 

 

sren