Novosti

Lojalti tim se stalno razvija kako bi bio u mogućnosti da ponudi najsavremenije i korisniku prilagođene Lojalti sisteme i CRM softver.

Ovo je izbor nasih informativnih cinjenica:

overstappen2

Ostvarite profit prelaskom na nas Lojalti Sistem

Da li ste zadovoljni sa Lojalti sistemom koji trenutno koristite ili smatrate da možda puno plaćate?

Kontaktirajte nas Lojalti tim. Možemo da vam napravimo veoma atraktivnu i profitabilnu ponudu za prelazak na naš Lojalti Sistem i bićete zapanjeni koliko je Lojalti Sistem prilagođen korisniku i koje ćete sve mogućnosti dobiti bez bilo koje vrste doplate.

Želite li da pređete na naš Lojalti Sistem? Nekoliko udruženja vlasnika radnji i mnogi pojedinačni trgovci su upravo to uradili. Možete nas pitati slobodno za reference kojih imamo mnogo a mi ćemo se potruditi da vam sve informcije budu na raspolaganju.

 

mjammie

Povecajte profitabilnost uvodjenjem Lojalti Sistema

Sam Lojalti Sistem je tako koncipiran da poveca lojalnost kupca I drugih ucesnika u ocekivanju da korporativni ciljevi budu ispunjeni ili prevazidjeni. Upravo kvalitet proizvoda I usluga dovodi do zadovoljastva kupca sto dalje obezbedjuje lojalnost kupca tj. Ukupnu profitabilnost.
Smisao Lojalti Sistema jeste da kroz primenu strateskog marketinga, kompanija se fokusira na rast I zadrzavanje postojecih potrosaca, ostvari visoku produktivnost, cvrstu dobit I stalno prosirenje u smislu profita. Lojalti menadzment javlja se kao visoko profitabilna alternativa u ekonomiji.
Zakljucak koriscenja Lojalti Sistema prilagodjenog vasem poslovanju jeste da cak I mali napredak u zadrzavanju postojecih klijenata moze da udvostruci profit u vasem preduzecu.
Uvodjenjem naseg Lojalti Sistema promenicete nacin na koji razmisljate o poslovanju, uvecacete profit I ostvariti prosperitet u vasem celokupnom poslovanju.

Preko milion biltena!!!

Korišćenjem besplatnog programa Pošta Lojalti Menadžer, nasi klijenti imaju poslato preko jedan milion biltena svojim korisnicima kartica. Pošta Lojalti Menadžer  je savršen marketinški alat koji vam omogućava da pravite i šaljete profesionalne biltene potpuno besplatno!

Očekujemo da će se taj iznos duplirati u 2013. godini

 

sren